Покана за изпращане на студентски филми DA Fest 2011

  2011-05-25
DA Fest обявява покана за изпращане на студентски експериментални филми за своята прожекционна програма. 

DA Fest е международен фестивал в София, организиран от Националната художествена академия, който представя  разнообразни тенденции в сферата на дигиталното видео, нет арт, саунд арт,  мултимедийни пърформанси, инсталации и други интер-дисциплинарни форми. Фестивалът се организира с мисията да изгради благотворна среда за образованието в полето на дигиталните изкуства, да създаде платформа за диалог между студенти, художници, преподаватели и критици, работещи в тази сфера.
Третото издание на фестивала ще се проведе от 12 до 16 септември 2011 и ще представи разнообразни тенденции и практики в дигиталните изкуства в богата петдневна програма, включваща изложба, пърформанси, филмови прожекции, презентации и уъркшопи.
Повече за фестивала може да видите тук

Третото издание на фестивала търси да представи актуалните тенденции в студентските филми, като кани за участие студенти от всички краища на света, без ограничение за годината на тяхното обучение, както и специалностите, в които учат. 

Приемат се филми от различни жанрове и стилове, които показват нови гледни точки и художествени интерпретации, в това число експериментален филм, видео арт, анимация и други, създадени от студенти, или дипломанти, завършили през 2011г. художествени и филмови академии и факултети.

Продължителността на филмите трябва да бъде до 10 минути.

Крайният срок за изпращане на предложения е 30 юни 2011. 

За да подадете вашия филм, моля попълнете формуляра на адрес:  http://da-fest.bg/bg/application_sf-go/
 
За да ни изпратите своя филм, изберете една от трите възможности:
1. изпратете го през онлайн формуляра (за файлове до 50 MB)
2. дайте връзка към адрес, където може да видим вашия филм онлайн или да изтеглим файл с филма
3. изпратете DVD с филма по пощата на адреса, посочен в края на формуляра. 
Моля, преценете времето нужно за доставяне за филма, така че да пристигне при нас до 30 юни 2011.

Ако имате въпроси, пишете на: da_fest@nha.bg
Back

Др. Може би скъпа
Намираме се в лабораторията на Др. Може би скъпа, когато тя започва да изнася лекция върху предизвикателната тема за процеса на вземане на решения. По време на лекцията Др. Скъпа се сблъсква с противоречащи си мнения от научно и друго естество. Нуждата й да по... more